torstai 19. helmikuuta 2015

Uutukainen aloitus

Alotin tämän blogin pitämisen joskus kesällä, mutta se sitten vähän jäi. Syynä oli mm. se, että mulla oli aiemmin todella huono nettiyhteys ja blogin päivittäminen oli ihan mahdotonta. Suurimpana syynä kuitenkin painoi se, että syksyn ja talven myötä motivaatio laihdutukseen laski miinuksen puolelle. Mulla oli koko ajan kamala stressi päällä ja ei todellakaan tehnyt mieli kytätä painoa ja miettiä liikuntaa, tuli syötyäkin ihan mitä sattuu. No, sen kyllä taas näkee. Painoa on nimittäin kertynyt kesän jälkeen ja nyt kun katson viime kesän kuvia niin ärsyttää, että päästin itteni repsahtamaan, kun kuitenkin olin jo saanut tämän projektin ihan hyvälle mallille.

Nyt sitten kokeillaan uudestaan. Ja tällä kertaa mä onnistun.

Heti alkuun todettakoon, että mä en oo mikään hampaat irvessä laihduttaja, joka kyttää koko ajan painoonsa ja kokeilee kaikenlaisia ihmedieettejä. Semmoiset ei mulla toimi, joten ne jätän kokonaan laskuista pois.

Tavoitteena on siis opetella syömään terveellisesti ja liikkumaan monipuolisesti. Syöminen on jo ihan ok kunnossa, kasviksia ja hedelmiä oon lisännyt reippaalla kädellä, mutta ongelmana on herkuttelu ja yritänkin päästä sokeririippuvuudesta eroon pikkuhiljaa. Aamu- ja iltapala on kans semmoiset, joissa on vielä parantamisen varaa. 

Liikuntana on tällä hetkellä pitkälti hyötyliikunta; kouluun kävely ja sieltä takaisin (noin 2,5km/suunta) sekä koiran kanssa lenkkeily. Nyt yritän lisätä lenkkien pituuksia ja muutama viikko sitten jo ostin koululle liikuntakortin, jolla pääsen käyttämään koulun salia sekä käymään erilaisissa jumpissa. Muutin myös vastikään uimahallin lähelle, joten suunnitelmissa on myös ostaa kortti sinne, jotta pääsen uimaankin välillä. 

Tähän blogiin ajattelin kirjoitella tuntemuksista; niin niistä onnistumisista kuin epäonnistumisistakin. Ajattelin myös kirjoitella erilaisista liikuntamuodoista, mitä kokeilen ja syömisistä. Katsellaan, mitä kaikkea tänne nyt sitten loppujen lopuksi päätyy.

Sillon viimeksi tätä aloittaessa laitoin tänne suoraan painon ja mitat, mutta nyt en halua sitä ainakaan vielä tehdä. Varmaankin jossain vaiheessa laittelen alkupainon ja -mitat, mutta nyt ne on niin karmivissa lukemissa, että en niitä halua julkaista.


Kuvina näyttää kuitenkin tuolta. Kuvista tuli tarkoitettua epäselvemmät, ensi kerralla yritän ottaa vähän paremmalla valaistuksella.. Kuvia ajattelin tänne kuitenkin laitella säännöllisesti ja kyllä ne mitatkin tänne joskus taas ilmestyy :)

Tervetuloa seurailemaan!

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi sattumalta, jään ehdottomasti seurailemaan! :) tsemppiä! http://aininprojekti.blogspot.fi/

    VastaaPoista