maanantai 30. maaliskuuta 2015

Syy hiljaisuuteen

Ei mitään käsitystä, että seuraako tätä blogia enää kukaan, kun sen verran hiljaista on ollut, mutta ajattelin vihdoinkin tulla kertomaan, että elossa ollaan ja hiljaisuus ei johdu siitä, että motivaatio tähän projektiin olisi jotenkin laskenut.

Syynä on ollut yksinkertaisesti se, että minua on jo tammikuusta lähtien vaivannut ärhäkkä silmätulehdus, tarkennettuna värikalvontulehdus. Tämän takia oon juossut lääkärissä jatkuvasti ja tippoja työnnän silmään nyt taas neljättä viikkoa, yksi kolmen viikon kuuri on jo takana. Silmä on siis ollut kipeä ja sitä ei saisi rasittaa liikaa, joten kun istun koululla koneella, kirjoitan opparia ja muita koulutehtäviä, ei enää vapaa-ajalla huvita kamalasti viettää aikaa ruudun ääressä. Yritän kuitenkin palata blogin pariin paremmin heti, kun silmä on vähän paremmassa kunnossa.

Myönnän, että tämän tippakuurin myötä kuntoilukin jäi hetkeksi, mutta tuloksiakin on silti saatu aikaa. Tänään otin uudet kuvat (joista tuli vähän epäselvät), mutta tältä näyttää:


Kiloissa ei ole tapahtunut kamalan suurta muutosta, mutta vyötäröltä on johonkin kadonnut yhdeksän senttiä! Otin taas käyttöön Kiloklubin, ihan vain sen takia, että nään ihan oikeasti, että syönkö mä kunnolla vai en. Parin päivän merkkailun jälkeen tajusin, että mä en todellakaan syö vielä niin terveellisesti kuin kuvittelin ja pikkuhiljaa tässä on menossa suunta parempaan :) 

Mutta lisää myöhemmin, nyt pitää palata taas koulujuttujen pariin.

2 kommenttia:

  1. Kuulolla ollaan :) Oon joskus itekin käyttänyt Kiloklubia. Ei sopinut mun tarpeisiin. Lähinnä sen takia, että se aina lagitti ja sieltä ei meinannut ikinä löytyä mun syömiä ruokia :(

    Tällä hetkellä käytän MyFitnessPal:ia. Se on tosi hyvä, ruokia pystyy lisäämään mm. viivakoodeja lukemalla ja reseptejäkin pystyy lisäilemään (tietokoneelta käsin helpoiten.) Ja parasta on se, että ruoka"database" kasvaa koko ajan, kun miljoonat ihmiset lisäilee sinne ruokia, myös ulkomaisia (jos sattuu joskus ulkomaille eksymään :)) Suosittelen!! Ainakin androidille löytyy. Ja on muuten ilmanenkin, ettei sen puoleen ;) Hahah... tästä tuli hirvee mainospuhe, sori! :)

    Onnea senttienkadottamisesta! Toivottavasti tippakuuri pian auttaa!

    VastaaPoista
  2. Täällä edelleen, vaikka laiskasti kommentoin. Tsemppiä! Jätin sinulle haasteen blogiini, 11 kysymystä - vastaile jos tykkäät. :) http://lihavalasikengissa.blogspot.fi/2015/04/liebster-award-11-kysymysta.html

    VastaaPoista